2019 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Yakut Kolye Modeli

            Kadınların şıklıklarını bütünlüğe kavuşturduğu aksesuarlar olarak görülen kolyelerin her biri kendi içerisinde ayrı bir anlam barındırır. Sadece tamamlayıcı bir aksesuar olarak görülseler dahi kolyeler, o aksesuarların tamamlayıcıları olarak bir mesaj verirler. Gecenin içerisinde parlayan bir kadın, bazen karşı cins için bazense hemcinsi için anlamlı bir görüntü sergiler. Bunu yalnızca başkaları için değil kendisi için de yapar.

2019 yılında çarpıcı bir görünüş yakalamak ve anlamlı görüntüyü pekiştirmek için yakut kolyeler, oldukça cazip seçeneklerdir.

 

Yakut Kolye Modelleri

 

2019 yılında öne çıkan 10 adet çarpıcı yakut kolye modeli ile siz de yakutun yakıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Yakut, en az elmas kadar sert bir taştır. Safirle aynı saflarda yer aldığı söylenebilir. Kırmızı ve tonlarının sınırında gezinmesine karşın; pembe tonlarında, kahverengi tonlarında veya eflatun rengine yakın olabilir.

1. Baget Yakut Kolye Modeli

 

Baget kesimiyle dikkat çeken yakut kolye modelleri beyaz altınla birleştiğinde, sahil koylarında yanan ateşleri anımsatmaktadır.

2. Pırlanta Yakut Kolye Modelleri

 

Pırlanta, sevginin kalıcığını ve ebediyetini simgelerken, yahut aşkı simgelemektedir. Kırmızının ateş saçan halleri pırlantayla tam bir uyum yakalamaktadır.

3. Hayvan Figürlerinin Hakim Olduğu Yakut Kolyeler

 

Son dönemlerde hayvan figürlerinin (sembolik anlam taşıyan) sıkça takılarda ve mücevherlerde boy gösterdiğini görebiliriz. Yusufçuk modelleri, kelebek etkisiyle parıldayan mücevherler, kertenkeleler bunun örnekleridir. Uğur böcekli yakut kolyeler, narin bir duruş sergileyebilir. Uğrunuzu yakuttan alabilirsiniz…

4. Yuvarlak Yakut Kolye Modeli

 

Yuvarlak kesime sahip yakutlar, pembe ve beyaz altın eşliğinde size daha olgun bir hava katabilir.

5. Altın Yakut Kolyeler

 

Altının vazgeçilmez bir değerli maden olduğu aşikârdır. Altının değeri, sadece nadir bulunur olmasından değil parıltısından da gelir. Altın ve yakut gibi iki değerli takı ürünün birleşmesi, mükemmel bir kolyenin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

6. Renkli Taşlarla Yakut Kolye Modeli

 

Diğer renkli taşlarla oluşturulan yakut kolye modeli, rengarenk ve farklı bir duruş yakalamanızı sağlamaktadır.

7. Kare Yakut Kolye Modelleri

 

Kare kesime sahip yakut kolyeler, adeta klasikleşmiştir. Klasik tasarımları ve klasiğin getirdiği havayı sevenler tercih edebilirler.

8. Oval Yakut Kolyeler

 

Oval yakut kolyeler, içe kıvrılan bir beyaz altın motifiyle veya minimalist eklemelerle oldukça ince bir görüntü yaratmaktadır.

9. Bir Damla Yakut

 

Damla şeklindeki yakut kolye motifleri de her dönemin çarpıcı modelleridir. Her zaman şık ve farklı göstermektedir.

10. Özel Tasarım Yakut Kolyeler

 

Kişiye özel tasarımlarla, tasarımına kendiniz yön vereceğiniz modellerle, istediğiniz yakut kolyeye sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar