2022 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Safir Yüzük Modeli

Alüminyum ve oksitin kristal formu olan safir, çok eski zamanlardan bugüne takıların vazgeçilmezleridir. Safir kesimi en zor taşlardan bir tanesidir. Elmas ve zümrüte göre daha rahat kesilmektedir. Göz alıcığı maviliği, sizi eşsiz bir yolculuğa çıkarır. Bakmaktan kendinizi alamayacağınız safir taşı takıları, sizi asaletle karşılar.

 

Safir Yüzük Modelleri

Bir mücevherin değerini anlamanın yoluysa bazen sadece taşıdığı değerli taştan geçmez. O taşlara ve takılara şekil veren ellerin önemi de büyüktür. Mücevher tasarımcılarının ve işçiliğinin ince zekasının ürünü olan ve 2022 yılında öne çıkan 10 adet çarpıcı safir yüzük modeli, değeri yüksek görsel bir şölen sunar.

1. Pırlanta ile Safirin Dansı – Safir Yüzük Modeli

Beyaz ve mavinin uyumu, yüzük modellerinde de kendini göstermektedir. Safirin derinliği ve pırlantanın göz kamaştıran halleriyle, yüzükler hiç olmadığı kadar özel bir görünüm kazanmaktadır.

2. Yuvarlak Kesim Safir Yüzük Modelleri

Yuvarlak kesim safir taşları ile birden fazla safir taşının, yüzüğünüzün üstünde sergilendiği görsel şöleni tadabilirsiniz.

 

3. Mekik Kesim Safir Yüzük Modeli

Benzerlerinden farklı kesim stiliyle, mekik kesim safir yüzük modeli daha çarpıcı bir görünüm sağlamaktadır.

 

4. Altın Safir Yüzük Modeli

Altının eskimeyen modası, safir yüzüklerde de kendini göstermektedir. Son derece değerli bir maden ile değerli bir taşın birleşmesiyle paha biçilmez modeller ortaya çıkmaktadır.

 

5. Kare ve Dikdörtgen Safir Yüzük Modelleri

Kare ve dikdörtgen safir yüzük modelleri, sert ve ısrarcı görünümlere sahiptir. İnatçılığın ve kararlılığın yansımalarını da bu modellerde görebilirsiniz.

 

6. Damla Safir Yüzük Modeli

Damla modeller, her zaman ilgiyi üzerinde toplayabilen yüzüklerdir.

6002524

7. Oval Safir Yüzük Modeli

Ovalin verdiği his, tam bir denge yansımasıdır. Ne kare ve dikdörtgen modellerin katılığını ne de yuvarlak modellerin kendini boşvermişliğini temsil eder. Her şeyin daha dengede hissettirdiği bir modeldir.

 

8. Minimal Taşlı Safir Yüzük Modeli 

Minimal kesimler, pırlantada görülen prenses kesimlerin benzerlerini içeren ve minik safir taşlarının oluşturduğu modelelerdir. Son derce minik ve naif tasarımlara sahiptirler.

9. Çiçekli Safir Yüzük Modeli

Baharın kokusunu ve gökyüzünün berrak maviliğini hatırlatan safir yüzük modeli, çiçek görünümüyle tatlı bir tebessümü andırmaktadır.

 

10. Özel Tasarım Safir Yüzük Modelleri

Kendi kişiliğinizin ve karakterinizin bir örneğini görebileceğiniz kişiye özel tasarımlarsa, sizin için özel olarak tasarlanabilir.

6002811


 

Yorumlar