2022 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Yakut Küpe Modeli

Yakut, ateş kırmızısı haliyle kadınların gözde rengini taşımaktadır. Doğada bulunan en değerli taşlardan birisidir. Büyük bir çoğunluğunun Tayland Burma’dan çıkarıldığı düşünülmektedir. Doğal halinin işlenmiş haline göre gösteriş olduğu bilinmektedir. Hatta mat bir görünüme sahiptir. Özenli bir işçilikle birlikte yakut küpe modellerinde yakutun alev alan parlaklığını daha iyi görebilirsiniz.

10 Adet Yakut Küpe Modeli

Siyah bir kıyafetle, grinin koyu tonlarıyla veya beyaz tonlarla 2022 yılında öne çıkan 10 adet çarpıcı yakut küpe modelinden birini kullanabilirsiniz. Size sıcak bir görüntü katan yakut, arkadaş canlısı karakterinizi ön plana çıkaracaktır. Özel davetlerde, samimiyetinizi ve içtenliğini yakut bir küpeyle gösterebilirsiniz.

1. Elmas ve Yakut Taşlı Altın Küpeler

Elmasın ortaya çıkmak için beklediği uzun yılların sonucunda kendisini yakutla birlikte gösterdiği modeller bütün göz alıcılığını yansıtmaktadır.

2. Pırlantalı Yakut Küpe Modelleri

Pırlantanın zahmetli serüveninden sonra kendisine en çok yakışan diğer taşın yakut olduğu savunulabilir. Pırlantalı yakut küpe modeli, 2022 yılının en sevilenlerindendir.

3. Dikdörtgen ve Kare Yakut Küpeler

Erdemli bir duruşun ve modern çağın ince tasarımlarına sahip dikdörtgen ve kare küpeler de revaçta olanlardandır.

4. Damla Yakut Küpe Modeli

Su damlasının yalnızlığı ve daha sonra kalabalığa karıştığı damla yakut küpe modelleri de 2022 yılının çarpıcı modellerindendir.

5. Oval Yakut Küpe

Oval yakut küpeler, yakut kırmızısıyla can yakan bir şekilde 2022 yılında öne çıkan çarpıcı yakut küpe modelleri arasındaki yerini almaktadır.

6. Beyaz Altın Yakut Küpe Modelleri

Beyazın-kırmızıyla senfonisini dinlemek isteyenler tercihini yine beyaz altın yakut küpelerden yana kullanmaktadırlar.

7. Renkli Taşlı Yakut Küpe Modelleri

Daha canlı modellerin hakim olduğu renkli taşlı yakut küpe modelleri, yakutu tıkılıp kaldığı yalnızlıktan kurtarmaktadır.

8. Karmaşık Motiflere Sahip Yakut Küpeler

Motiflerin ve mücevherlerin iç içe geçtiği tasarımlar tüm karmaşıklığına rağmen göz alıcı durmaktadır.

9. Salkım Yakut Küpeler

Özel gecelerde ve davetlerde salkım küpeler, sizi daha asil ve şık gösterecektir. Yakutla tamamlanan salkım küpeler, daha da alev alacaktır.

10. Özel Tasarım Yakut Küpe Modeli

Kendine has ve özgü bir tasarımın hayalini kuranlarsa özel tasarımın özgür ruhlu halini tercih etmektedir.

Yorumlar