2022 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Zümrüt Kolye Modeli

Mitolojilerin ve efsanelerin taşıdır, zümrüt… Renginin yeşilliğinin bereket getirdiğine inanılırdı. Hatta yağmur yağdırdığı gibi inanışlar da zümrüt taşına olan ilgiyi arttırmıştır. Zengin Mısır medeniyeti, zümrüte de, tarih sayfalarında yer açmıştır. Mayıs ayının doğum taşı olarak kabul edilen zümrüt, bazı kültürlerde de evlilik yıl dönümü için geleneksel bir hediye rolü oynamaktadır.

Kolyelerde de zümrüt önemli bir tasarım aracıdır. 2022 yılının çarpıcı tasarımlarının bir parçası olan mücevherler, göz doldurmaktadır.

 

Çarpıcı Zümrüt Kolye Modelleri

 

Sevgiliye alınabilecek en değerli taşlardan olan zümrüt, çarpıcı bir derinlik taşır. Anlamı itibariyle de verilebilecek en iyi hediyelerdendir. 2022 yılında önce çıkan 10 adet çarpıcı zümrüt kolye modeli arasından hangi modeli seçerseniz seçin maddi ve manevi değeri yüksek bir seçim olacaktır.

1. Damla Zümrüt Kolye Modeli

Gözden akan bir damla yaşın sembolize edilmiş hali veya yolunu bulmaya çalışan bir su damlasının su yeşilini taşır, damla zümrüt kolye modeli

2. Pırlanta Zümrüt Kolye Modelleri

Zümrüt halihazırda zaten göz alıcı bir mücevher görevi görürken, zümrüt ile birleştiğinde parıltısı sözlerinizi alabilir.

3. Süzülen Zümrüt Kolye Modelleri

Boynunuzda süzülen ve daha serbest bir duruş sağlayan zümrüt kolyeler de çarpıcı modeller arasında yerini almaktadır.

4. Yaprak Modelli Zümrüt Kolyeler

Yaprakların ince tasarımı, fi sayısının kusursuzluğuna eş değer bir görüntü sergilemektedir.

5. Oval Kesimlerle Birleşmiş Zarif Modeller

Daha gösterişli ama daha zarif model tercihleri yapanlar, oval kesimleri tercih edebilirler.

6. Beyaz Altın Zümrüt Kolye

Beyaz altının en berrak halleri, zümrüt taşının yeşil parıltısıyla ortaya çıkmaktadır.

7. Dikdörtgen Zümrüt Kolye Modeli

Kararlı ve resmi bir duruşun simgesi haline gelen dikdörtgen tasarımlar, kendisini zümrüt kolye modellerinde de göstermektedir.

8. Üçgen Zümrüt Kolye Modeli

Üçgen zümrüt kolye modeli, çağa ayak uyduran modern bir tasarımın eseridir. Büyülü ve göz alıcı!

 

9. Sonsuzluk Sembolü ile Zümrüt Kolye Modelleri

Sonsuzluğun bilinmezliğini, zümrüt ile derinleştirmek isteyenlerin tercihleri sonsuzluk sembolü ile süslenmiş zümrüt kolye modellerinden yana olmaktadır.

 

10. Kişiye Özel Zümrüt Kolye Model Tasarımları

Kişiye özel siparişler, 2022 yılının en göz dolduran ve sıradışı tasarımlarını oluşturur. Sadece kendinizde görebileceğiniz tasarımlarla, kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Yorumlar