2022 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Zümrüt Yüzük Modeli

Kadınlar, şık görünmek ister. Peki neden ister? Kadınlar, en çok kendileri için bunu ister. Kendini iyi hissetmenin ve kendine güveni arttırmanın bir yoludur, şıklık. Bunu bazen bir elbise, bazen bir ayakkabı bazense sadece bir yüzükle bile başarabilir. Kendini iyi hissetmek… Zümrüt, kendinizi iyi hissetmenin en iyi yoludur. Şifa ve rahatlık hissi uyandırır ve görsel olarak da size zarafet katar. Aynada kendinize baktığınızda daha mutlu bir yüz görebilirsiniz. 2022 yılında öne çıkan 10 adet çarpıcı zümrüt yüzük modeli, bu hisse sizi yaklaştırır.


 

10 Adet Çarpıcı Zümrüt Yüzük Modeli

 

Çarpıcı bir görünüm, kesinlikle ince detaylarda gizlidir. Mona Lisa’nın gülüşü kadar hassas ayrıntılar içerir. Zümrüt yüzük modelleri, ince tasarımları ve ayrıntılı işçiliğiyle uzman bir elin yansımalarıdır.

 

Damla Zümrüt Taşlı Yüzükler

 

Damla tasarımların mücevher sektöründe tuttuğu yer sarsılmaz bir zemin üzerine kuruludur. Her zaman kendine yer bulan bu ince tasarımlar, parmağınızı ortaya çıkaracaktır.

 

Zümrüt Taşlı Pırlanta Yüzük - 6002511

 

 

Yuvarlak ve Oval Tasarıma Sahip Çarpıcı Zümrüt Yüzük Modelleri

 

Yuvarlak ve oval tasarımlarıyla zümrüt yüzükler, alıcısıyla buluşmaktadır. Pırlanta taşlarının da renk kattığı bu modeller, zümrütü zirveye taşımaktadır. Prenses kesim ve altın zümrüt yüzük modeli de tüm dikkat çekiciliğiyle göz almaktadır.

Standart olmaktan oldukça uzak ve sevginizin en iyisi yansıması olan zümrüt yüzükler, seçimlerinizi oluşturabilir. Dikkat toplamaya uzaklaşmaya yardımcı olduğu bilinen zümrüt, dikkatleri sizin üzerinde de toplayabilir. İşlenmesi oldukça zor bu taşın, usta işçiliğini yansıtan modeller taktir toplamaktadır.

 

Zümrüt Taşlı Pırlanta Yüzük - 6002523
Zümrüt Taşlı Pırlanta Yüzük - 6002511

 

Zümrüt Taşlı Pırlanta Yüzük - 6002671

 

Zümrüt Taşlı Pırlanta Yüzük - A002491

 

Zümrüt Taşlı Pırlantalı Yüzük - 6002442

 

Zümrüt ve Pırlantalı Beyaz Altın  Yüzük - A019080
Zümrüt ve Prenses Kesim Pırlanta Yüzük - 6002024

 

 

Kare Pırlanta Zümrüt Yüzükler

 

Kare tasarıma sahip yüzükler, klasik bir görünümün ardına gizlenmiş farklı tasarımlardır. Kare tasarımlarla özgünleşmiş ve doğanın kalbinin attığı zümrüt yüzüklere sahip olabilirsiniz.

 

Zümrüt ve Pırlanta Yüzük - 6002631

 

Pırlanta Zümrüt Yüzük - 6002527

 

Renkli Taş Cümbüşü Zümrüt Yüzük Modelleri
 

Renkli taşların boy gösterdiği dikdörtgen yüzükler, yuvarlak yüzükler veya daha farklı tasarımlara sahip yüzükler, renkli tasarımların ürünleridir. Dilerseniz kişiye özel tasarımlarla taşlarını kendiniz belirleyeceğiniz bu özel tasarımlara zümrüt yeşilini ekleyebilirsiniz.

Elinizde var olan mücevherleri veya takıları butik kuyumcunuza götürerek sil baştan bir zümrüt yüzük modeli oluşturabilir ve yeni yüzüğünüzü parmağınıza keyifle takabilirsiniz.

 

Zümrüt ve Prenses Kesim Pırlanta Yüzük - 6002024

Yorumlar